Liga 1

Gabi Răduță îi obligă pe juniorii lui Dinamo să semneze cu un anume impresar! Despre cine e vorba

Răduţă (dreapta) taie și spânzură în sectorul juvenil dinamovist

Articol de Victor Vrînceanu, Alin Grigore  —  Sunday, 09 July 2017

Șeful Academiei lui Dinamo, Gabi Răduță, le cere puștilor roș-albi să semneze acorduri cu un singur impresar.

Echipa secundă a "câinilor" este suspendată pentru un an, așa cum a anunțat directorul general al lui Dinamo. Asta înseamnă că fotbaliștii buni din Academie nu vor avea unde să joace și vor fi vânduți sau împrumutați. Noua decizie a conducerii dinamoviste nu îl împiedică însă pe șeful Academiei de copii și juniori, Gabi Răduță, să le impună jucătorilor să semneze cu un anumit impresar!

Conform surselor Gazetei, Răduță este bun prieten cu impresarul italian Pietro Chiodi și le "sugerează" părinților juniorilor să semneze contracte de reprezentare cu Chiodi, spunându-le că puștii vor prinde mai ușor echipa în acest fel și nu vor avea probleme la Academie. Agentul mai colaborează în România și cu Gică Hagi, chiar fiul "Regelui", Ianis, fiind impresariat de Chiodi.

11grupe de copii și juniori are Academia lui Dinamo

Contactat de Gazetă, Răduță nu a comentat, dar purtătorul de cuvânt al clubului dinamovist, Dorin Irimia, a detaliat: "Nimeni de la Dinamo nu obligă niciun copil să semneze cu vreun impresar sau altul. Este adevărat că în trecut Pietro Chiodi a intermediat transferurile a doi juniori de la Academia noastră la Inter și AS Roma și poate de aici au ieșit aceste zvonuri. Fiecare copil poate semna cu oricine vrea el sau familia lui, clubul Dinamo nu impune nicio restricție în acest sens". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.