Liga 1

Îi e frică lui MM? De ce întârzie managerul de la FCSB să aducă un fundaș central

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 09 iulie 2017

Mihai Stoica întârzie să aducă un fundaș central, ultimul obiectiv al verii. Apărarea a cedat deja din amicale și nu mai e timp pentru întăriri înainte de Champions.

FCSB caută de două luni un fundaș central. Nu a găsit nici acum, chiar dacă între timp a primit multe zeci de propuneri din partea diverșilor impresari. Și s-a văzut deja din meciurile amicale că problema e una importantă. Defensiva s-a prăbușit în cel mai tare joc din presezon, 0-2 cu Oostende.

Antrenorul Nicolae Dică nu deține multe soluții pentru ameliorarea apărării, astfel ar trebui să improvizeze ca să schimbe ceva.

Managerul Mihai Stoica nu a arătat până acum că e hotărât să aducă pe cineva. După multe eșecuri înregistrate în trecutul său ca scouter, MM a refuzat zeci de propuneri în vara asta. I s-au propus fotbaliști din Grecia, din Portugalia, din Franța, din Olanda.

Agenți care au colaborat cu Mihai Stoica în vara aceasta, în sensul că i-au propus fundași centrali, dezvăluie în ediția tipărită a Gazetei care sunt motivele pentru care managerul a refuzat jucătorii propuși și care e marele pericol dacă roș-albaștrii nu vor transfera rapid. Gazeta Sporturilor poate fi citită și în varianta digitală, aici!

ALTE ARTICOLE

Haos în "Ștefan cel Mare"! De ce e Dinamo la un pas să-l piardă pe Albin

Reinventații » Gazeta vă prezintă revelațiile sezonului trecut și care se anunță importanți și în ediția care stă să înceapă

Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.