Liga 1

Scenă ireală cu patroni din Liga 1 în prim-plan: "A scos un pistol și a tras! Noi am fugit pe scări"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 09 July 2017

Adrian Porumboiu, fostul patron de la FC Vaslui, a povestit o scenă incredibilă la care a participat alături de Dumitru Sechelariu, fostul primar al Bacăului, și Gheorghe Ștefan "Pinalti", fostul patron al Ceahlăului Piatra Neamț. 

Cei trei jucau poker în momentul în care Sechelariu, de bucurie că avea royală, a scos un pistol cu gaze și a tras în sus, spre spaima celorlalți doi. 

"Eram la Dumitru Sechelariu. Mai era acolo Pinalti. Jucam poker, cu glume, șprițuri. Și la un moment dat, Dumitru a prins royală. De bucurie, a scos un pistol cu gaze și a tras în sus. Normal că noi am fugit pe scări.

El țipa după noi: «am royală, am royală!» Bine, mă, ai royală! Toată lumea a fugit pe scări. Nu a fost niciodată vreun joc pe jucători. Nu e adevărat nici că Gigi și-a pierdut mașina la un joc de poker", a povestit Porumboiu la TV Dolce Sport.

Dumitru Sechelariu a fost unul dintre cei mai controversați patroni postrevoluționari și patronul echipei FCM Bacău timp de 21 de ani, timp în care formaţia moldoveană a avut cele mai bune rezultate din istorie. Acesta a murit în februarie 2013.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.