Campionate

Mesaj emoționant al lui Defoe pentru Bradley: ”Nici nu-ți poți închipui cât m-ai schimbat ca om. Somn ușor, micuțule”

+3 Foto
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Aurelian Botezatu  —  Sunday, 09 July 2017

Internaționalul englez Jermain Defoe și-a luat adio de la prietenul Bradley Lowery, 6 ani, decedat vineri.

Moartea lui Bradley Lowery, micuțul fan Sunderland care a cucerit inimile fanilor luptând împotriva cancerului, a fost o lovitură dură pentru pentru Jermain Defoe. Cel mai bun prieten al său!

Internaționalul englez cu greu și-a putut stăpâni lacrimile înainte de a așterne pe hârtie un mesaj pentru Brad.

"M-ai schimbat ca om"

"Adio, prietene. O să-mi lipsești mult. Mă simt onorat că Dumnezeu te-a adus în viața mea și Îi sunt recunoscător pentru momentele incredibile petrecute alături de tine. N-am să uit niciodată privirea ta la prima noastră întâlnire. Acea dragoste pură din ochii tăi dulci. Mi-e greu să găsesc cuvinte pentru a exprima ce reprezinți pentru mine. Modul tău de a-mi pronunța numele, acel zâmbet către camerele de luat vederi și iubirea pe care mi-ai arătat-o când am fost împreună. Curajul tău va fi pentru mine o sursă de inspirație pentru tot restul vieții. Nici nu-ți poți închipui cât m-ai schimbat ca om. Acum ești în brațele lui Dumnezeu, iar eu te voi purta mereu în inimă. Somn ușor, micuțule. Cel mai bun prieten al meu", a încheiat Defoe.

Ultima promisiune

Transferat la Bournemouth în această vară, atacatul de 34 de ani a promis că "toate golurile pe care le voi marca de acum încolo i le voi dedica lui". Și îi va ajuta familia să strângă fonduri pentru fundația "Bradley's Fight", ce va veni în sprijinul altor copii aflați în suferință.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.