Amicale

Un fost stelist surprinde după victoria lui Juventus cu Fener: "Nu e nimic extraordinar să o bați"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 09 iulie 2017

Juventus București a câștigat meciul amical cu Fenerbahce, scor 3-2, deși la turci au jucat fotbaliști uriași precum Van Persie și Valbuena.

Liviu Băjenaru (34 de ani), fostul jucător al Stelei și actualul fotbalist al lui Juventus, nu s-a arătat surprins de victoria echipei sale: "Nu au fost numai Van Persie, sunt mulți jucători cu nume, și Topal, și Valbuena, sunt jucători experimentați. Nu e nimic extraordinar că o bați pe Fener sau că pierzi cu alte echipe mai slab cotate".

Daniel Oprița, antrenorul formației din Colentina, s-a arătat mulțumit de jocul echipei sale: 

"Noi ne gândeam să nu încasăm multe, ne gândeam să facem un joc bun, să nu dezamăgim, să lăsăm o impresie bună. Jocul s-a terminat în favoarea noastra și suntem bucuroși, chiar dacă Fener ne-a considerat o echipă mică, cum ne-au considerat și cei de la noi din țară. Sper să ne considere și echipele de la noi o echipă mică și să îi învingem.

Nu știu dacă poți să faci niste greșeli pe care le-a făcut Volkan să-ți calculezi să respingi o minge să intre în poartă, dar asta nu e problema noastră. Noi am venit să jucam, suntem mulțumiți de rezultat și am făcut cinste clubului".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.