Campionate

Neașteptat! Transferul lui Lukaku e comparat cu cel al lui Stanciu la Anderlecht: "Vezi să nu pățești ca el!"

Foto: Facebook/RSC Anderlecht (Photo News)

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday, 10 July 2017

Fostul selecționer Aimé Anthuenis i-a atras atenția internaționalului belgian că prețul imens al transferului său de la Everton la Manchester United înseamnă și o presiune foarte mare.

Pentru belgieni, Nicolae Stanciu rămâne un exemplu de jucător cumpărat pe bani mulți ce n-a reușit să se ridice la nivelul unor așteptări pe măsură.

Ex-stelistul a costat-o pe Anderlecht aproape 10 milioane de euro, cu tot cu bonusuri, devenind în 2016 cea mai scumpă achiziție făcută vreodată de un club din Jupiler League. Însă de-a lungul sezonului ce a urmat, rar și-a demonstrat cu adevărat valoarea, iar spre final a aterizat pe bancă.

Plecând de la ce i s-a întâmplat lui Stanciu, fostul selecționer belgian Aimé Anthuenis a ținut să-i tragă un semnal de alarmă conaționalului Romelu Lukaku.

Atacantul de 24 de ani a fost transferat de Man. United de la Everton pe o sumă imensă, iar Anthuenis crede că "el e pregătit să facă acest pas. Dar, atenție! Va fi imediat pus sub o mare presiune. Cu cât prețul e mai ridicat, cu atât așteptările sunt mai mari. Întrebați-l pe Stanciu la Anderlecht. Să nu pățească precum el! 

102.000.000 €e cifra la care poate ajunge transferul lui Lukaku: 85 milioane prețul de bază, plus 17 milioane bonusuri de performanță

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.