Tenis

Măsuri speciale luate de organizatorii de la Wimbledon pentru problemele cu gazonul

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 iulie 2017

Organizatorii de la Wimbledon au apelat la măsuri speciale pentru a îngriji terenurile de joc, după numeroasele plângeri legate de starea gazonului.

Duminică, în ziua liberă a turneului, îngrijitorii au udat terenurile manual, iar Terenul Central a avut acoperișul tras până seara, pentru a permite refacerea ierbii.

Măsurile au fost luate după ce terenurile au fost afectate de valul de căldură de săptămâna trecută, informează The Telegraph. 

"În urma căldurii din prima săptămână a turneului, duminica liberă a reprezentat o perioadă importantă de refacere pentru terenuri", a spus un purtător de cuvânt pentru sursa citată, adăugând că jucătorii nu s-au mai antrenat duminică pe terenurile de la Wimbledon.

Mai mulți jucători, printre care se numără și Novak Djokovici și britanicul Andy Murray, s-au plâns de calitatea slabă a terenurilor de la Wimbledon în acest an.

"Sunt câteva găuri pe teren, în spatele și în fața liniei de fund, unde sunt zone fără iarbă, de care nu-mi amintesc să fi existat în anii trecuți" Andy Murray

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.