Liga 1

FOTO Imagini spectaculoase de pe noua arenă din Bănie » Stadionul arată superb și în interior

+5 Foto
Foto: Facebook/Lia Olguța Vasilescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 iulie 2017

Fostul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a verificat stadiul lucrărilor de pe noul stadion din Craiova și anunță că va purta discuții cu cei de la Compania Naționala de Investiții, pentru a grăbi firmele de construcții.

Actualul ministru al muncii a publicat pe pagina de Facebook și noi imagini cu arena, care mai necesită lucrări mai ales la Peluza Nord și suprafața de joc.

"Astăzi, am vizitat șantierul stadionului de fotbal al Craiovei, împreuna cu senatorul Claudiu Manda. De la ultima vizita, lucrările au avansat la interior și la esplanada, dar nu și pe suprafața de joc, iar la Peluza Nord mai este încă de lucru la fațadă.

Luni, voi avea o discuție și cu Compania Naționala de Investiții pentru a grăbi firmele de construcții, mai precis pe cea care se ocupa de zona de nord. Din păcate, nu mai am timpul fizic sa merg de doua ori pe săptămâna in șantier", a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Noul stadion din Craiova urmează să fie finalizat în această vară, iar inaugurarea ar fi prevăzută pentru începutul toamnei.

Mai multe imagini cu arena în galeria foto!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.