Tenis

Fostul antrenor al Simonei Halep, acum al Johannei Konta, a remarcat schimbări majore în jocul româncei: "Așa am pregătit-o pe Konta de meci"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 13 July 2017

Belgianul Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep în 2014 și tehnicianul alături de care românca a intrat în top 10 mondial, a vorbit despre confruntarea Simonei cu Johanna Konta, jucătoarea pe care o pregătește în prezent.

Simona a pierdut meciul cu britanica din sferturile de finală de la Wimbledon (7-6, 6-7, 4-6) și a ratat șansa de a deveni lider mondial, iar Fissette a dezvăluit că a vizionat mai multe clipuri cu meciurile româncei pentru a o pregăti pe Konta înaintea disputei. 

"O știu bine pe Simona din 2014, când am antrenat-o. Totuși, a trecut ceva timp de atunci, așa că a trebuit să-i analizez jocul, pentru că s-a schimbat mult. Am văzut multe video-uri cu jocurile ei și am folosit multe informații pentru a o pregăti pe Johanna pentru acest meci", a spus Fissette pentru Wimbledon Channel.

Johanna Konta (7 WTA) este prima jucătoare din Marea Britanie care s-a calificat în semifinale la Wimbledon din 1978 până în prezent. Aceasta va juca împotriva americancei Venus Williams (11 WTA) pentru calificarea în ultimul act.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.