Campionate

Noul număr 10 » După plecarea lui James, Zidane a pus ochii pe o vedetă a lui Chelsea

Foto: Reuters

Articol de George Titus Albulescu  —  joi, 13 iulie 2017

Eden Hazard este dorit de Real Madrid pentru a-l înlocui pe James Rodriguez, care a fost împrumutat doi ani la Bayern Munchen. Zidane, care este un mare admirator al internaționalului belgian, l-ar vrea pe ”Santiago Bernabeu”.

Publicația Don Balon susține că și sponsorul Adidas ar fi implicat în această mutare. Isco și Marco Asensio i-ar putea lua locul columbianului, dar interesul echipei lui ”Los Blancos” pentru jucătorul lui Chelsea este unul real.

Se crede că venirea lui Hazard la Real Madrid i-ar aduce clubului spaniol mulți fani în Asia, datorită ascensiunii belgianului din Premier League, din ultimii ani. Cum echipa de pe ”Stanford Brigde” este interesată de Alvaro Morata și Danilo, Florentino Perez știe că acum ar putea avea o șansă bună pentru a-l aduce pe atacantul ”albaștrilor” în lotul câștigătoarei Champions League.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a fost într-o formă excelentă în ultimul sezon, în echipa lui Antonio Conte care a câștigat titlul în Anglia. Iar antrenorul italian își dorește ca jucătorul său cu numărul 10 să rămână la Chelsea.

Hazard este cotat la 75 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt. El a venit din 2012 la Chelsea, iar în campionatul trecut a jucat în 36 de meciuri în Premier League, înscriind 16 goluri și dând 5 pase decisive.

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.