Liga 1

FOTO Juventus București și-a prezentat lotul și echipamentul pentru primul sezon din Liga 1 » Tricouri galben-albastre pentru nou-promovată

+6 Foto
Foto: Vlad Nedelea/Gazeta Sporturilor

Articol de Vlad Nedelea  —  joi, 13 iulie 2017

Nou-promovata Juventus București și-a prezentat lotul și echipamentul pentru primul sezon al Ligii 1. Bucureștenii vor purta echipament galben-albastru la meciurile din deplasare în primul sezon de Liga 1. 

Decizia legată de culori poate avea legătură cu faptul că Juventus va evolua pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești, unde joacă în liga treia o altă formație care are culorile tradiționale galben-albastru, Petrolul. Totuși, formația antrenată de Daniel Oprița va păstra în continuare combinația alb-albastră pentru partidele de pe teren propriu. 

"Sper ca oamenii să țină cu noi. Probabil, pentru că jucăm cu Dinamo, vor ține cu noi, chiar dacă e Contra acolo. Petrolul e echipa pe care eu o iubesc cel mai mult după Juventus, pentru că aici antrenez.

Dinamo e cea mai bună echipă din Liga 1. Anul trecut în play-off Dinamo s-a bătut la titlu. A recuperat mult. Sper să-i producem prima înfrângere pe «Ilie Oană» lui Cosmin Contra", a spus Daniel Oprița, tehnicianul bucureștenilor.

Pe lângă antrenor, la prezentare au mai participat președintele Gheorghe Chivorchian și noile achiziții Simon Măzărache, Pedro Mingote, Andrei Lungu, Alexandru Benga, Ciprian Petre și Cătălin Țâră.

În prima etapă a Ligii 1, Juventus București va întâlni Dinamo pe Stadionul "Ilie Oană", sâmbătă de la ora 21:00, într-un meci care va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.