Campionate

Vânătoarea de fundași dreapta » Barcelona plătește 30 de milioane, iar City dublu pentru cel mai scump apărător din lume!

foto: Guliver/Getty Images

Articol de Theodor Jumătate  —  vineri, 14 iulie 2017

Clubul catalan îl va lua pe Semedo, de la Benfica, în timp ce englezii, refuzați în ultima clipă de Dani Alves, s-au oprit la Walker (Tottenham): 60,1 milioane!

După ce PSG și-a găsit fundaș dreapta, atrăgându-l pe Dani Alves departe de Manchester cu un salariu-mamut, 28 de milioane de euro brut în doi ani, Man. City s-a oprit la Kyle Walker. Dar jucătorul lui Tottenham nu e liber de contract și nu vine gratis.

3,4 milioane bonusuri

La 27 de ani, Walker poate deveni cel mai scump apărător din lume. City s-a înțeles cu Tottenham pentru 50 de milioane de lire sterline, echivalentul a 56,7 milioane de euro. Cu 1,1 milioane E mai mult decât John Stones, trecut în 2016 de la Everton tot la Man. City! Și, dacă Spurs vor lua și bonusul de 3,4 milioane stipulat în acord, transferul va atinge 60,1 milioane (City e gata să ofere 50 de milioane și pentru Mendy, fundașul stânga al lui Monaco)!

Al doilea cel mai scump

În același timp, Barcelona a găsit și ea soluția pentru fundaș dreapta. Nu e Bellerin, cum a sperat (Arsenal nici n-a vrut să negocieze), ci portughezul Nelson Semedo, 23 de ani, de la Benfica. Suma: 30 de milioane de euro. Al doilea cel mai scump lateral din istoria grupării blaugrana. Primul rămâne Dani Alves, cumpărat cu 36 de milioane de la Sevilla, în 2008. 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.