Liga 1

Oficial » FCSB s-a mai despărțit de trei jucători

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 14 July 2017

FCSB a anunțat astăzi pe site-ul oficial că s-a despărțit de Alexandru Tudorie, care a fost transferat definitiv la FC Voluntari, câștigătoarea Cupei și Supercupei României.

Atacantul în vârstă de 21 de ani a mai fost împrumutat la formația ilfoveană în sezonul 2015-2016 când a marcat 4 goluri în 12 meciuri disputate în Liga 1.

De asemenea, FCSB i-a dat sub formă de împrumut pe Toma Niga și Gabriel Simion, ambii vor juca la Clinceni, în liga secundă.

39 de meciuri în toate competițiile a jucat Tudorie pentru FCSB și a marcat de trei ori în cei aproape doi ani petrecuți la formația roș-albastră

100.000 €e cota de transfer a lui Tudorie, conform transfermarkt.de

bursa transferurilor FCSB

Antrenor: Nicolae Dică (nou)
Veniri: J. Morais, Budescu, Teixeira (Astra), Larie (CFR Cluj), Szecui (SCM Pitești), D. Popescu, Cojocaru, Enceanu, Ștefănescu, Chitoșca, Onțel (împrumuturi expirate)
Plecări: Tamaș (Hapoel Haifa), Muniru (contract reziliat), Moke (contract expirat), Vâlceanu (Astra), Boldrin (Kayserispor), Hamroun (definitiv Al Sadd), Poiană (Luceafărul Oradea), Tudorie (FC Voluntari), Niga și Gabriel Simion (împrumut Clinceni)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.