Europa League

Spaniolii se tem de Dinamo: "E unul dintre cei mai dificili adversari, un «clasic» al României"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 iulie 2017

Athletic Bilbao a picat în turul 3 preliminar din Europa League cu Dinamo, iar spaniolii recunosc că se tem de formația condusă de Cosmin Contra. Partida tur se va juca pe 27 iulie, pe Arena Națională, returul pe 3 august pe San Mames.

Formația bască se află în acest moment în cantonament în Elveția, iar sezonul de La Liga va începe la sfârșitul lui august. De asta se teme și antrenorul lui Bilbao, "Cuco" Ziganda, care spune că Dinamo e mai avansată în pregătire și asta poate reprezenta un atu pentru români.

"Am picat cu un «clasic» al fotbalului românesc, are un antrenor care cunoaște bine fotbalul spaniol, și ca jucător, și ca antrenor. Vom pregăti meciul cât mai bine posibil, cu o mentalitate optimistă.

Dinamo e mai avansată în pregătire și vom lua toate măsurile pentru a contracara acest lucru. Cunoaștem țara și terenul de joc. Athletic a jucat acolo finala Europa League din 2012. Rezultatul de atunci, 0-3, nu era cel dorit, dar avem amintiri plăcute pentru tot ceea ce a semnificat acel meci", a declarat noul antrenor al bascilor Cuco Ziganda.

"Vom întâlni unul dintre cei mai dificili adversari, dar vom începe să pregătim meciul, să urmărim clipuri video cu ei, ca să fim în cele mai bune condiţii la meci" Markel Susaeta, mijlocaș Bilbao

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.