Liga 1

Budescu, plin de optimisim înaintea începerii sezonului: "Antrenorul nu mi-a cerut nimic în plus!" » Mesaj pentru fani și glumă legată de Nicolae Dică :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 15 iulie 2017

Constantin Budescu a vorbit despre sarcinile pe care Nicolae Dică i le-a trasat la FCSB. A glumit pe seama comparației pe care a făcut-o antrenorul, când a spus "că Budescu e mai bun decât mine pentru că are o viteză superioară". A comentat și tragerea la sorți a turului 3 din Champions League. 

”Nu-mi cere nimic special, joc același post ca la Astra. Mi-a zis să joc la fel ca și până acum și chiar mai bine dacă se poate. Cât despre mine, nu mi-am propus nimic special. Vreau doar să fiu sănătos și să-mi ajut echipa. Sperăm să obținem ce ne-am propus”, a zis Budescu la conferință.

...despre comparația pe care a făcut-o Dică: ”Nu știu, dacă el a spus asta... are dreptate, ce să zic (n.r. - râde). Când era jucător îi urmăream meciurile, chiar mi-aduc aminte cu plăcere de rezultatele pe care le-au avut”, a spus Budescu la TV Digi Sport.

...despre meciurile cu Plzen: "Așa a fost să fie, să picăm cu Plzen. Îi cunosc foarte bine, nu va fi o dublă ușoară. Ne așteptăm să vină cât mai mulți spectatori și la meciul cu Voluntari, dar și de acum înainte. De altfel, mi-aș dori să vină foarte multă lume la meciurile noastre, să fie mereu stadionul plin, dacă se poate, pentru că la Astra nu am avut parte de așa ceva, venea puțină lume. Cu stadionul plin, mă simt și eu fotbalist și mi-ar plăcea să fie mereu o atmosferă frumoasă”, a mai spus Budescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.