Liga 1

Iar eşec

Articol de Mihai Mateaş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După umilinţa cu Slovan, 0-5, Poli a pierdut şi ultimul amical al stagiului din Cipru, 1-2 cu Metalurg Doneţk

Poli a intrat prost în ultimul meci de verificare din Insula Afroditei. Metalurg a deschis rapid scorul printr-un şut de la marginea careului a lui Timcenko (15), de lîngă Borbely, timişorenii acuzînd însă fault la Ganea, la originea fazei.


Gol anulat

Singur, Aliuţă a driblat şi firele de iarbă, înţelegînd că la sol foştii săi colegi se descurcă foarte greu. Marian i-a pasat lui Arman, care, din 14 metri, a ţintit braţele portarului (19). Apoi, Ganea, care a urmărit o minge trimisă din lovitură liberă de Stancu, a înscris din doi metri, dar golul a fost anulat pentru un fault la portar văzut doar de “central”.

Acestea au fost şi singurele ocazii ale timişorenilor din prima repriză. În actul secund lucrurile s-au precipitat, bănăţenii rămînînd în zece după eliminarea lui Cînu (52). Totuşi, Uhrin a putut să umple golul lăsat de Cînu şi l-a trimis în teren pe Luchin. Un minut mai tîrziu a venit golul doi al lui Metalurg, înscris cu capul de Kosirin, după o lovitură liberă. Poli a replicat prin armeanul Artiom Karamian (71), cu un şut plasat din 12 metri. Axente, din 5 metri, a ratat egalarea trimiţînd peste cu poarta goală.

Poli Timişoara - Metalurg Doneţk 1-2

Pentru timişoreni a marcat Artiom Karamian (71)
Poli Timişoara: Zimmermann - St. Stancu, Cînu, Borbely, Mihazes - Bădoi, Shroj, Aliuţă, Art. Karamyan - I. Ganea, Arm. Karamyan. Antrenor Dusan Uhrin. Au mai jucat: Abiodun, G. Bucur, S. Luchin, Elvio Martinez, M. Axente

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.