Liga 3

Anunț de ultimă oră din Craiova! Universitatea se reunește mâine, iar Peluza Sud '97 ia o decizie importantă! Mesaj clar către Mititelu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 16 iulie 2017

Universitatea Craiova se reunește luni, la ora 20:00. Adrian Mititelu a stabilit deja stafful tehnic și administrativ, iar cel mai important, Peluza Sud vine lângă echipă.

Nicolo Napoli va fi noul director tehnic al clubului, Ovidiu Turcu antrenor principal, Adrian Filip antrenor secund, iar Robert Săceanu este director sportiv. De asemenea, președintele clubului va fi Marcel Iancu.

La AJF Dolj a ajuns deja dosarul de înscriere al clubului. Echipa va porni de la Liga a 4-a și va avea ca obiectiv promovarea succesivă până în Liga 1.

Peluza Sud 1997 a făcut un anunț important aseară. Va reveni lângă echipa care va juca la baza de pregătire de lângă Aeroportul Craiova.

Suporterii rămân însă fermi pe poziție și nu sunt de acord cu implicarea lui Adrian Mititelu, pe care-l văd unul dintre principalii vinovați pentru dispariția echipei o bună perioadă:

"După ani de pauză, în care în oraș a intervenit doar o invenție hidoasă a Federației Române de Fotbal, Peluza Sud 97 este datoare să se întoarcă necondiționat alături de echipa lângă care a trăit cele mai frumoase momente. Coerența, fidelitatea și neacceptarea niciunui compromis, ce ne-au ghidat în 20 de ani de existență a peluzei, ne obligă să fim alături de stema și culorile noastre atât de dragi.

În acest sens, invităm toți suporterii demni care au ținut steagul sus alături de noi, în cea mai grea perioadă a echipei, să asiste la primul antrenament oficial al Știintei, luni 17 iulie, ora 19:30 la baza sportiva situată vis-a-vis de aeroportul din Craiova.

Ținem sa amintim că poziția noastră față Adrian Mititelu rămâne neschimbată, considerându-l în continuare unul dintre principalii vinovați pentru umilințele prin care a trecut un simbol al fotbalului românesc, caracterizat de pasiune și devotament", a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a Peluzei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.