Stranieri

”Fiorentina l-a descoperit pe Hagi jr. Eurogol cu o execuție de manual. Steaua lui Ianis strălucește”

Articol de Daniel Scorpie  —  duminică, 16 iulie 2017

Ianis e gratulat cu alte complimente de Gazzetta dello Sport, după întâia ”dublă” la prima echipă a Violei: ”Hagi a studiat un an fotbalul italian și e gata să-și joace cărțile în viitorul sezon”.

"Steaua lui Hagi junior a strălucit în testul cu Trentino. Băiatul marelui Gică a reușit o «dublă» și pase de aur pentru colegii de la Fiorentina, iar asta e una din veștile bune pentru Pioli", a remarcat Gazzetta dello Sport, după noua evoluție foarte bună a tânărului român.

"Acum un an, Viola îl descoperea pe Federico Chiesa, un alt fiu de fost campion, acum a venit rândul talentalului român, folosit în extrema dreaptă, să impresioneze".

"Hagi a marcat un eurogol cu execuție de manual, confirmându-și calitățile incontestabile", e concluzia celor 45 de minute disputate de Ianis sâmbătă, când Tătărușanu l-a schimbat, după pauză, pe titularul Sportiello.

"Uneori frânează acțiunea"

Antrenorul toscanilor știe însă unde mai are de lucrat Ianis. "Conduce bine mingea cu ambele picioare, dar l-aș vrea mai concret. Uneori, atinge de prea multe ori balonul și frânează acțiunea. Vom vedea care este cea mai bună soluție pentru el și pentru noi. Nu pot să fac încă o evaluare completă", a declarat Stefano Pioli.

3 goluri a marcat Ianis Hagi în amicalele Fiorentinei din această vară cu Val di Fassa (7-0) și Trentino (11-0), în care a jucat câte o repriză

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.