Stranieri

Gică Hagi fericit după prima dublă a lui Ianis la Fiorentina » Ce sfaturi i-a dat fiului său: "A trecut de perioada de adaptare"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 16 July 2017

Gică Hagi a oferit prima reacție după ce fiul său a reușit o dublă senzațională pentru prima echipă a Fiorentinei în amicalul cu amatorii de la Trentino, scor 11-0.

"Se pare că a trecut de perioada de adaptare. Acum simte lucrurile altfel, e altul. Trebuie să știe să folosească acel an în care s-a antrenat cu jucători extraordinari zi de zi, timp de 300 de zile. La Fiorentina are niște colegi fantastici și cred că a învățat multe de la ei.

Acum trebuie să intre în competiție cu ei, să creadă în calitățile lui, să fie ambițios, să încerce să-și câștige locul în echipa. E nevoie de muncă multă, dar sunt bucuros că a început bine, lumea vorbește în termeni buni de el, dar suntem doar în pregătiri și anul e lung", a declarat Gică Hagi la conferința de presă.

Ianis Hagi a jucat în prima repriză cu Trentino și a marcat două goluri, fiind cel mai bun jucător de pe teren în prima parte a meciului.

750.000 €este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.