Liga 1

Gigi Becali a luat la țintă doi fotbaliști de la FCSB: "Au dormit pe ei" + Pe cine a lăudat și ce i-a transmis lui Dică

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 16 iulie 2017

Gigi Becali spune că și-ar dori mai mult de la echipa lui Nicolae Dică. FCSB a câștigat meciul din prima etapă cu FC Voluntari, scor 2-1, după ce a marcat golul decisiv în minutele de prelungire.

Patronul roș-albaștrilor i-a transmis lui Nicolae Dică faptul că așteaptă ca echipa să joace mai combinativ și l-a lăudat pe Dennis Man.

"A fost primul meci, calitatea s-a văzut! Dacă aveam noroc să marcăm al doilea gol mai repede cred că scorul era mai mare.

Nu sunt mulțumit! Vreau mai multă combinație, mai multe pase pe iarbă, vreau să distrugem adversarul, să dăm 3-4 goluri, să năucim adversarul. Ce m-a încântat a fost Man, care cred că și-a câștigat dreptul în această echipă", a declarat Gigi Becali.

"Problemele sunt unde am luat golul aiurea. Au dormit ambii fundași centrali. Enache a jucat în nota lui. Ce să facem? Și dacă aducem un fundaș central tot ăștia doi vor juca. Nu avem ce să aducem mai bun pentru că trebuie să dai mulți bani" Gigi Becali

"Mi-a plăcut când a intrat Alibec, dar nu m-a încântat echipa Stelei deloc. Patronul a băgat bani, n-ai ce să-i zici. I-ar mai trebui 4-5 jucători Stelei" Dumitru Dragomir

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.