Stranieri

Ofertă-surpriză pentru Lucescu » Ar putea antrena o formație la care evoluează doi români

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 iulie 2017

Rămas liber de contract după doar un sezon la Zenit Sankt Petersburg, Mircea Lucescu, 71 de ani, a primit o ofertă surpinzătoare.

Antrenorul român este la dorit de Ludogoreț, echipa românilor Claudiu Keșeru și Cosmin Moți. Presa din Bulgaria anunță că șefii echipei caută un înlocuitor pentru antrenorul Georgi Dermendzhiev, al cărui contract a expirat în această vară.

Astfel, Lucescu este primul nume de pe lista bulgarilor. În afară de reputația sa, unul dintre avantajele românului este faptul că lucrează foarte bine cu brazilienii și a creat un model de succes la Șahtior, ceea ce doresc și șefii lui Ludogoreț. Totuși, salariul pe care Lucescu îl cere ar putea fi un impediment, la Zenit primind 4 milioane de euro pe an.

Un alt nume pe lista lui Ludogoreț este Dimitar Dimitrov, antrenorul lui Irtysh Pavlodar.

Ludogoreț este cea mai de succes echipă a Bulgariei din ultimii ani, câștigând campionatul de 6 ori la rând, începând cu 2012. De-a lungul carierei, Lucescu a mai antrenat la Corvinul, naționala României, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Beșiktaș și Șahtior Donețk.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.