Europa League

EXCLUSIV » Steliano Filip a luat cartonaș roșu în ultimul meci european al lui Dinamo » Ce va face cu Bilbao

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 18 iulie 2017

Steliano Filip (23 de ani) este singurul fotbalist al "câinilor" care a jucat în precedenta campanie europeană a lui Dinamo, cea din 2012/2013.

Actualul căpitan al echipei a bifat un meci din dubla confruntare cu Metalist Harkov (1-2), partida din Ucraina, când fundașul stânga a intrat la începutul reprizei secunde. În minutul 82 al partidei respective, Steliano a încasat direct cartonaș roșu. De la acea partidă, Dinamo n-a mai evoluat în cupele continentale, revenind în această vară după o pauză de 5 ani. Și, totuși, Filip va putea juca joia viitoare, în meciul de pe Național Arena, contra celor de la Athletic Bilbao.

Dinamoviștii au făcut o întâmpinare la UEFA pentru a cere lămuriri cu privire la jucătorii care pot intra pe teren pentru echipa roș-albă în dubla confruntare din turul III preliminar al Europa League. "Ni s-a transmis clar, printr-un document, că Steliano Filip poate juca. Cartonașul roșu "s-a prescris" după doi ani de când l-a luat, iar noi n-am mai jucat din diverse cauze în cupele europene din 2012. Astfel că Steliano Filip poate evolua fără probleme", au declarat oficialii dinamoviști pentru GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.