Nationala

Și FRF-ul a ajuns să-l critice pe Christoph Daum: "Noi nu obținem nici cornere!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 18 July 2017

România are doar 6 puncte în aceste preliminarii în 6 meciuri, iar șansele la calificarea pentru CM 2018 sunt aproape nule. Selecționerul este criticat de toată lumea, inclusiv de Marcel Pușcaș, membru al Comisiei Tehnice a FRF. 

"Comisia Tehnică are rol consultativ, atât. Era bine dacă ar fi avut rol consultativ şi la numirea selecţionerului. Cred că preşedintele Răzvan Burleanu n-a făcut atunci comparaţia între un selecţioner şi un antrenor de club. Cred că această numire a fost făcută pentru a cocheta cu apartenenţa la valorile europene, germane.

Domnul Daum e omul nepotrivit la locul nepotrivit. Am spus-o şi o să o mai spun. Dacă vedem statistica, noi nu obţinem nici cornere. Asta spune mult despre cum se pregătesc aceste jocuri.

Domnul Daum ne învaţă cât de important e managementul financiar în societăţile fotbalistice, dar uită că ratarea calificării duce la pierderea a 10 milioane de euro pentru Federaţie.

De pierderea unor sponsori în valoare de 2-3 milioane de euro şi de pierderea unor bani care se duc pe salariul sau, unul foarte mare pentru fotbalul românesc", a declarat Puşcaş la TV Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.