Liga 2

Mititelu e ferm pe poziții: "Jucăm cu leul pe piept!" » Cum va fi asigurat capitalul noii societăți

foto: Alex Nicodim, GSP

Articol de Marius Mărgărit  —  miercuri, 19 iulie 2017

Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, echipa care începe iar din liga a 4-a, spune că "cei de la CSU folosesc abuziv emblema, dar în curând o să fie obligaţi de lege s-o dea jos!" 

Luni seară, noua echipă a Universităţii Craiova s-a prezentat în faţa a 1.000 de fani. O întâlnire care nu a fost lipsită de incidente. Un grup de suporteri a vrut să-l scoată din teren pe Adrian Mititelu jr., cel care a făcut parte şi din lotul fostei echipe. "Au fost doi-trei nebuni care s-au luat de el. Vrea şi el să se antreneze, să vadă dacă mai poate să joace", a comentat tatăl său.

"Sunt obişnuit să fiu taxat de fani"

Nici Mititelu senior nu a fost "uitat" de suporteri, care l-au înjurat la greu, deşi susţin echipa pe care acesta a reînfiinţat-o! "Sunt obişnuit cu comportamentul lor faţă de mine. Eu am băgat cei mai mulţi bani în Universitatea Craiova dintre toţi patronii, dar sunt cel mai înjurat. E culmea, dar asta este situaţia!".

Mititelu susține că "pe noile tricouri vom pune sigla noastră veche, cu leul. Cei de la CSU o folosesc abuziv! Avem proces pe rol, la Înalta Curte de Casație, iar legea îi va obliga s-o dea jos. Noi avem sigla asta de 25-30 de ani, ei abia au apărut de 4 ani!". În iunie 2016, Curtea de Apel decidea că palmaresul și sigla cu leu a Universității Craiova aparțin celor de la CSU Craiova.

Noua societate care va finanţa echipa se numeşte FC U Craiova 1948 SA, capitalul urmând să fie asigurat astfel: 25 la sută de suporteri, 75 la sută de familia Mititelu. 

"Suporterii vor să le arate celor de la CSU şi Olguţei că sunt independenţi. De-aia mă înjură pe mine"
Adrian Mititelu, finanțator FC U Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.