Europa League

Dinamo - Athletic Bilbao » Contra are emoții: "Au fotbaliștii cu cel mai bun joc aerian din Primera" + Ce rezultat așteaptă de la meciul tur

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 19 July 2017

Cosmin Contra a analizat deja jocul adversarei pe care Dinamo o va înfrunta în turul al treilea din Europa League și se așteaptă la momente în care jucătorii săi vor fi nevoiți să sufere pe faza de apărare.

"Vor fi momente în care vom suferi și va trebui să ne apărăm pentru că Bilbao este o echipă care ajunge foarte ușor în jumătatea adversă.

Jocul lor este destul de simplu. Încearcă să aducă mingea cât mai repede la marginea careului și de acolo trimit centrări spre Aduriz și Garcia, jucătorii cu poate cel mai bun joc aerian din Primera", a spus Contra la TV Digi Sport.

Tehnicianul lui Dinamo ar fi mulțumit de o victorie cu 1-0 în meciul tur sau chiar cu o remiză albă, în condițiile în care echipa sa nu va primi gol și a explicat de ce preferă să joace primul meci pe teren propriu.

"Eu m-aș mulțumi și cu 1-0, chiar și cu un 0-0, pentru că nu am primi gol. Prefer să jucăm primul meci acasă, pentru că atunci când eram la Petrolul, am ajuns la Swansea, am jucat cu stadionul plin, atmosfera era una tipic englezeacă și băieții au avut emoții și nu au jucat la adevărata lor valoare. Am fost 5-1 pentru ei și returul a fost aproape imposibil", a adăugat antrenorul.

Dinamo va juca meciul tur cu Athletic Bilbao pe data de 27 iulie, în timp ce meciul retur va avea loc pe 3 august.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.