Liga 3

Rapidule, partidul te vrea sus! » Gabriela Firea a preluat mesajul lui Dragnea: "Mă implic în interesul României ca să salvăm un brand național!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 iulie 2017

PSD-ul se mobilizează la vârf pentru salvarea Rapidului. După anunțul celor doi primari de sector, liderul partidului, Liviu Dragnea, a sugerat ieri că și Primăria Capitalei ar trebui să se implice. Edilul Bucureștiului, Gabriela Firea, a preluat instant mesajul și a confirmat public intențiile, fără a preciza însă ce sumă ar urma să investească municipalitatea. 

"Este o dorinţă a tuturor să contribuim la salvarea unui brand naţional. Cred că echipa Rapid are mulţi fani. Eu sunt un om care face sport şi încurajez sportul. M-aş implica şi eu alături de cei doi primari, domnul Daniel Tudorache şi domnul Gabriel Mutu, pentru salvarea acestui brand naţional. Detaliile tehnice şi financiare le vom anunţa ulterior, pentru că acum suntem într-o perioadă de pregătire şi nu am dori să dăm public elemente din negociere. Ne dorim ca acest club să joace din nou”, a declarat Firea, conform Digi 24 care citează News.ro. 

"Nu m-am gândit încă la o sumă. Nu e vorba de ceea ce cred eu, ci ceea ce spun specialiştii care analizează toate documentele, situaţia de fapt în care se află, din nefericire, Clubul Rapid. Ceea ce ne dorim pentru bucureşteni, pentru România, este ca acest club să joace din nou şi să ajungă cât se poate mai sus ca performanţă sportivă”, a mai spus Firea.

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, cel care a declarat zilele trecute "'țin de 6 ani cu Rapid", a emis, pe 3 iulie, ordinul de instituire a unei comisii care să negocieze preluarea Rapidului. Dintr-un buget de 350 de milioane de euro anual, primăria Sectorului 1 ar putea investi maximum 5 la sută, cât prevede legea, adică în jur de 17 milioane de euro, mai precizează sursa citată. 

Edilul de la Sectorul 6, Gabriel Mutu, ar fi interesat și el să se implice. 

De asemenea, la licitația din toamnă în care va fi atribuit palmaresul alb-vișiniu și-a anunțat intenția de a participa și conducerea lui FC Voluntari. 

CSM București și CS U Craiova sunt două cluburi înființate și susținute puternic în ultimii ani de administrațiile PSD. 

"Aş vrea să salvăm Rapid, este un club simbol, o legendă a sportului românesc, nu numai a fotbalului. Eu cred că şi Primăria Capitalei doreşte să se implice, eventual printr-un acord" Liviu Dragnea, președinte PSD

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.