Liga 1

Becali e sigur de titlu și de calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor: "Pe Plzen a scos-o și Astra" » În ce stadiu e transferul lui Boli

Foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 iulie 2017

Gigi Becali este sigur de faptul cp FCSB va lua titlul la pas în noul sezon și nu crede că Viktoria Plzen le va pune probleme fotbaliștilor lui Dică, în turul al treilea al Ligii Campionilor. 

Astra a jucat în sezonul trecut împotriva Viktoriei Plzen în grupele Europa League și a înregistrat o victorie în deplasare (2-1) și o remiză (1-1) pe teren propriu.

"Păi dacă i-a scos Astra, ei au mai dat jucători, noi ne-am întărit, e normal să trecem. Mie nu prea mi-a convenit jocul din prima etapă, voiam mai mult. Dar valoare există.

Nu mă interesează ce fac Viitorul și CFR în meciul direct. Ele se bat pentru locul 2, nu se bat cu mine. CFR, Viitorul, Dinamo și Craiova se vor bate pentru locul 2", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

În ce privește aducerea lui Boli, patronul FCSB a anunțat că Viitorul nu este dispusă să renunțe la fotbalist, cel puțin până la turul al treilea al Ligii Campionilor, când campioana va întâlni APOEL Nicosia.

"Pe Boli au vrut inițial 800.000 de euro, dar apoi au spus că nu îl vând până după turul al treilea din Liga Campionilor", a adăugat Becali.

Meciul tur cu Viktoria Plzen, din a treia rundă preliminară a Ligii Campionilor, se va disputa pe data de 26 iulie, de la ora 20:30, pe Arena Națională. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.