Liga 1

Conflict total! Hagi intră în forță în "Războiul stelelor" » Lovitura decisivă pe care i-o dă lui Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 iulie 2017

Becali amenință Armata că-și face el o echipă-concurent în Liga a 3-a, special ca să blocheze CSA. Surpriza pentru Gigi: Hagi îi împrumută jucători lui Lăcătuș ca să-l ajute să promoveze.

Gigi s-a convins că Armata își face, într-adevăr, echipă și a ticluit un plan cu care să blocheze progresul pe care l-a planificat echipa Ministerului Apărării. Preia el un club din Liga a 3-a, pe care îl întărește atât cât să facă jocurile în serie și să nu permită promovarea CSA Steaua.

Formația Armatei speră să se înscrie în Liga a 4-a, deci va dura măcar un an până la promovarea ei în "C", unde l-ar întâlni pe Becali. Calculele pe care le face patronul FCSB se lovesc de un contraatac puternic din partea unei persoane care-i era aliat: Hagi.

Gică devine un furnizor al CSA! Formația pe care o conduc Lăcătuș și Ion Ion va primi întăriri de la Viitorul, jucători tineri pe care Gică urmează să-i împrumute în Ghencea ca să capete experiență la nivel de seniori. Și pentru a sprijini ascensiunea Armatei, bineînțeles.

Detalii despre situația de la CSA Steaua și despre războiul dintre Hagi și Becali, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.