Diverse

Ca la carte :D Noul stadion din Alexandria ar urma să fie construit în locul unui parc!

FOTO: Projarh.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 iulie 2017

Alexandria, oraș aparținând celui mai sărac județ din România, Teleorman, este în cărți pentru construirea unui stadion de fotbal modern, în cadrul unei investiții care ar putea depăși suma de 12 milioane de euro.

Proiectul se află pe masa Ministerului Dezvoltării, lucrările ar urma să dureze timp de 18 luni, iar arena ar trebui să aibă o capacitate de 5.500 de locuri.

DISPARE UN PARC PENTRU A-I FACE LOC STADIONULUI? 

Un detaliu mai puțin cunoscut despre noul stadion din Alexandria a ieșit astăzi la iveală. Conform paginii de facebook "Alexandria, Teleorman, România", noua arenă nu va fi construită în locul celei vechi, ci va fi ridicată în Pădurea Vedea, pe malul drept al râului Vedea, exact într-un loc unde acum se află o zonă verde ce cuprinde un parc recreativ, copaci, mai multe foișoare și piste de ciclism.

Construirea stadionului în acel loc ar presupune, în mod inevitabil, distrugerea parcului respectiv pentru a crea spațiul necesar construirii stadionului.

Citește și: Cel mai sărac județ din România va avea stadion de 12 milioane de euro, deși echipa evoluează în liga a treia!

Save

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.