Liga 1

Nu doar Dinamo Kiev e pe urmele lui Filip: "O echipă dintr-un campionat bun din Vest l-a urmărit la meciul cu Juventus"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 iulie 2017

După ce GSP a anunțat în exclusivitate să Steliano Filip este aproape să plece de la Dinamo, Ionel Dănciulescu susține că fundașul stânga de 23 de ani valoarează mai mult de 800.000 de euro, suma oferită de Dinamo Kiev.

Directorul sportiv dinamovist a adăugat că, la meciul cu Juventus, 3-0, Steliano Filip a fost urmărit de reprezentanții lui Dinamo Kiev, dar și de oamenii unei formații din vestul Europei. 

"Cu Filip sunt doar discuții. Eu cred că face mai mult de 800.000 de euro. Filip este jucătorul nostru de bază și cred că poți obține mai mult pe el, dar acum nu există nicio ofertă pentru niciun jucător de la noi.

Sunt doar discuții, la meciul cu Juventus au fost mai mulți reprezentanți ai unor cluburi europene. Pot spune că, pe lângă Dinamo Kiev, mai există interesul unei echipe dintr-un campionat destul de bun din Vest.

Sunt convins că Filip va evolua în dubla cu Bilbao, după care vom vedea. Până la urmă, are 5 ani la Dinamo, deci e clar că vrea să plece", a spus Dănciulescu la TV Digi Sport.

1.400.000 €este cota lui Steliano Filip, potrivit transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.