Liga 3

Comunicat Peluza Sud Craiova » Mesaje tranșante pentru CS U, primarul Craiovei și Mititelu: "Scoate-l din echipă, nu suntem la Cascadorii Râsului!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 21 July 2017

Într-un comunicat oficial remis astăzi, ultrașii din Peluza Sud '97 Craiova îi pun în vedere primarului Craiovei, Mihail Genoiu, să le "rezerve" peluza de pe noua arenă a Băniei: "Consideram că este stadionul nostru și nu al acestei minciuni care s-a insinuat în peisajul fotbalistic românesc acum 4 ani".

Suporterii își reafirmă susținerea pentru FC U Craiova, care a revenit luni la antrenamente la 6 ani de la dezafiliere și urmează să se înscrie în Liga a 4-a, dar se delimitează de Adrian Mititelu și de fostul lider de galerie Gabi Blondu, pe care-l acuză că a intervenit în favoarea patronului oltean la incidentul de zilele trecute de la reunire, dintre ultrași și fiul lui Mititelu. 

De altfel, Peluza Sud cere scoaterea din lot a lui Adrian Mititelu jr. 

Iată comunicatul integral postat pe pagina de facebook a peluzei: 

"In lumina ultimelor evenimente derulate in jurul inscrierii echipei de fotbal in Liga a 4-a tinem sa facem cateva precizari pentru a clarifica o serie de aspecte:

1. Am revenit in peisajul fotbalistic romanesc alegand calea cea grea, fiind perfect constienti de ceea ce presupune un drum anevoios ce incepe in coclaurile judetene ale Ligii a 4-a dar refuzand sa ne afiliem unei minciuni ce a luat nastere in 2013.

2. Dorim sa ne delimitam de orice asociere cu fostul si (din nefericire) actualul patron al echipei. Il consideram in procent covarsitor vinovat de toti acesti ani pierduti in zadar si de faptul ca in Craiova s-au creat doua tabere. Suntem satui de instante, de incertitudini, de minciuni si de sperante desarte. Dorim sa facem public faptul ca vom contesta in continuare acest personaj sinistru si il asiguram ca nu vom uita niciodata raul pe care ni l-a adus in toti acesti ani.

3. Dorim sa ne delimitam de orice asociere cu fostul lider al galeriei, Gabi Tarca, zis si Gabi Blondu, care a pus mai presus de oamenii din Peluza interesele personale si pe cele ale familiei Mititelu. Din momentul asumarii acestui rol s-a incheiat absolut orice posibila imixtiune a acestuia in viitoarele actiuni ale Peluzei. Recent, la primul antrenament al Universitatii, a sarit in apararea “fotbalistului profesionist” Adrian Mititelu Junior in momentul in care suporterii au incercat sa il scoata de pe teren.

4. Impunem scoaterea din lot a acestui asa zis fotbalist amintit mai sus. Nu putem accepta faptul ca am ajuns intr-un moment atat de penibil, incat fiul unui patron hulit, care nu de mult arata semne obsecene acelorasi suporteri care acum dau identitate echipei, sa isi permita sa dea interviuri in numele lotului. Tinem sa facem precizarea ca ne-am inscris intr-o competitie sportiva, nu la “Cascadorii rasului”. Observam ca acest patron continua sa se comporte ca si cand acest club este propria jucarie, profitand de un val de simpatie datorata victimizarii sale din toti acesti ani.

5. In momentul in care lucrarile noului stadion vor fi finalizate, dorim sa ocupam Peluza Sud la meciurile echipei noastre. Consideram ca este stadionul nostru si nu al acestei minciuni care s-a insinuat in peisajul fotbalistic romanesc acum 4 ani.

6. Multumim tuturor celor care ne-au sustinut cauza si va asiguram ca vom alege in continuare calea dreapta si curata, chiar daca aceasta presupune foarte multe sacrificii."

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.