Liga 1

Devis Mangia a recunoscut oferta importantă avută de Ivan înainte de a pleca la Krasnodar! Un alt club de tradiție l-a vrut, iar suma de transfer era mai mare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 21 iulie 2017

Antrenorul lui CS U Craiova, Devis Mangia, a recunoscut că se aștepta la plecarea lui Andrei Ivan pentru că de serviciile atacantului s-a mai arătat interesată și Galatasaray.

Mai mult, turcii au oferit cu 500.000 de euro mai mult decât rușii, însă dorința fotbalistului a fost de a merge în Rusia.

"Ştiam de când am semnat contractul cu Craiova că va fi vândut un jucător în vara aceasta şi ne aşteptam să fie Andrei Ivan, fiindcă el avea oferte şi i se promisese din iarnă că i se va da drumul.

Înainte de a semna cu Krasnodar, Ivan a avut ofertă de la Galatasaray. Pe Ivan nu l-am schimbat în meciul cu Iaşi pe motive disciplinare, ci a fost o decizie tactică", a spus Mangia conform TV Dolce Sport.

CS U Craiova a obținut 3 milioane de euro din vânzarea lui Andrei Ivan la FC Krasnodar. Banderola de căpitan a fost preluată acum la CS U Craiova de Alexandru Băluță.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.