Liga 1

Primele critici pentru FCSB după victoria chinuită cu ACS Poli: "Trebuie să-i dea de gândit"

"Am făcut un meci modest din păcate. Avem mari probleme în apărare, mai ales la fazele fixe. Trebuie să ne dea de gândit în vederea meciurilor cu Plzen. Jucătorii sunt prea individualiști, avem valoare, dar nu o demonstrăm. De aici jocul încâlcit. Contează cele 3 puncte! Avem 6 în total, anul trecut am pierdut campionatul deși am terminat la egalitate cu Viitorul", a zis Helmuth Duckadam la TV Digi Sport. "Budescu, Alibec și Teixeira nu joacă la nivelul lor. Jocul de echipă suferă. Toți joacă pentru ei, FCSB joacă slab. Azi trebuia să fie o diferență între cele două echipe", a zis Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 21 iulie 2017

Președintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, dar și Gabi Balint, critică jocul echipei roș-albastre din meciul cu ACS Poli Timișoara, câștigat până la urmă, 1-0. 

"Am făcut un meci modest din păcate. Avem mari probleme în apărare, mai ales la fazele fixe. Trebuie să ne dea de gândit în vederea meciurilor cu Plzen. Jucătorii sunt prea individualiști, avem valoare, dar nu o demonstrăm.

De aici jocul încâlcit. Contează cele 3 puncte! Avem 6 în total, anul trecut am pierdut campionatul deși am terminat la egalitate cu Viitorul", a zis Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

"Budescu, Alibec și Teixeira nu joacă la nivelul lor. Jocul de echipă suferă. Toți joacă pentru ei, FCSB joacă slab. Azi trebuia să fie o diferență între cele două echipe", a zis Gabi Balint la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.