Liga 1

Dică trage primele concluzii după evoluția modestă cu ACS Poli! Ce l-a nemulțumit pe tehnicianul FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 21 iulie 2017

Nicolae Dică nu e mulțumit după meciul cu ACS Poli Timișoara, câștigat de echipa sa la limită, 1-0. Tehnicianul e pus pe gânduri de lejeritatea cu care fundașii săi au tratat fazele fixe ale gazdelor, dar și de faptul că fotbaliștii din ofensivă nu vor să înscrie mai mult. 

"Într-adevăr, a fost un joc greu, ne așteptam la asta. Nu am făcut un meci strălucit, dar e important că am câștigat cele 3 puncte. În minutele 20 și 25 cei de la Timișoara ne-au pus probleme la fazele fixe. Aici am fost vulnerabili în această seară.

Păcat că nu am putut să marcăm mai multe goluri. Au fost momente bune de joc. Trebuie să avem altă mentalitate, să marcăm mai multe goluri. Vreau să fim mai motivați, suntem Steaua și trebuie să dăm mai multe goluri.

Am pasat foarte lent, am suferit în ultimii 30 de metri. Vom rezolva aceste lucruri, echipa va arăta mai bine de la meci la meci. S-a simțit că am jucat în superioritate, i-am prins de multe ori descoperiți.

Eu am spus că nu voi menaja jucători, jucasem doar un meci oficial, nu aveam de ce să menajez fotbaliști. Sunt pregătiți să joace. Da, avem unii jucători mai în vârstă, vor fi odihniți, dar nu acum".

Dică cere sprijinul fanilor la meciul extrem de important cu Plzen: "Îmi doresc ca la meciul cu Plzen să vină mulți spectatori. Mi-a plăcut mult cu FC Voluntari, au venit mulți și asta s-a simțit. Și datorită lor am reușit să înscriem pe final pentru că ne-au susținut până în ultimul minut. Vreau să se vândă cât mai multe bilete", a zis antrenorul la Look TV. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.