Stranieri

Un apropiat al lui Mircea Lucescu îl dă de gol: "Am vorbit cu el. Va semna în curând!"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 22 iulie 2017

Lubos Michel, care a lucrat 7 ani cu Mircea Lucescu la Șahtior, anunță că antrenorul român își va găsi curând echipă. "E o marcă înregistrată în lumea fotbalului și e departe de retragere".

Dat afară în urmă cu aproape două luni de la Zenit, Mircea Lucescu întâmpină piedici în a-și găsi un contract la nivelul pretențiilor sale, refuzând mai multe oferte. Un fost colaborator de la Șahtior e convins însă că startul stagiunii nu-l prinde pe tușă pe antrenorul român. "Curând va semna", a dezvăluit Lubos Michel care a lucrat la Donețk, între 2008 și 2015, ca șef la relații internaționale.

"N-a eșuat în Rusia"

"Am vorbit la telefon, acum două săptămâni, și mi-a spus că n-a mai trăit o asemenea situație de 30 de ani. S-a separat de Zenit târziu, când toate cluburile aveau deja antrenor și nu exista niciun loc liber la cele de nivelul lui", a declarat fostul renumit arbitru slovac, în prezent director executiv la PAOK.

În interviul din Sovețki Sport, Michel avertizează că "Lucescu se va îmbolnăvi dacă nu muncește! E o marcă înregistrată în fotbalul mondial și e departe de a-și fi spus ultimul cuvânt. 

"Dacă ar fi continuat, Mircea Lucescu ar fi obținut performanțe în al doilea an la Zenit. Nu cred că aventura lui în Rusia a fost un eșec" Lubos Michel, director executiv PAOK

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.