Tenis

UPDATE Ana Bogdan ratează calificarea în finala turneului BRD Bucharest Open » Irina Begu o poate răzbuna mâine

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 22 iulie 2017

Ana Bogdan (24 de ani şi 108 WTA) a fost eliminată în semifinalele turneului BRD Bucharest Open de Julia Goerges (28 de ani şi 45 WTA), scor 6-3, 2-6, 4-6. Nemţoaica, favorita numărul 3, o va înfrunta mâine în finală pe Irina Begu (26 de ani şi 58 WTA).

Ana Bogdan a făcut un prim set impecabil, impunându-se în 40 de minute, scor 6-3. Ana a servit excelent, cu un procentaj al primului serviciu de peste 72 %, reuşind şi 4 aşi. 

Nemţoaica şi-a ridicat nivelul jocului în setul secund, servind mai bine şi fiind mai agresivă.  A dus repede scorul la 5-0, moment în care Ana Bogdan s-a trezit şi a dat primele semne că încă se află în joc. Setul s-a terminat în 43 de minute, scor 6-2.

În setul decisiv Ana a fost în permanenţă în spate. Goerges a obţinut break-ul decisiv în ultimul game al partidei, câştigând 6-4 şi asigurându-şi prezenţa în finala turneului.

Este cel mai bun an din carieră. Românca s-a calificat în premieră pe tabloul principal la Australian Open, câştigând în anul 2017 suma de 167,729 de dolari. 

În finala turneului de la Bucureşti s-a calificat deja Irina Begu, după o victorie în 2 seturi, scor 7-5,7-5 în faţa favoritei numărul 2, spanioloaica Carla Suarez Navarro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.