Liga 1

Dan Petrescu râde de echipa lui Hagi: "A avut vreo ocazie? Parcă una din lovitură liberă" » Despre ultimul supertransfer: "O lună îl țin pe bară"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 22 iulie 2017

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a vorbit despre primul succes pe banca noii echipe, scor 2-0 cu Viitorul. Își laudă elevii și felicită conducerea clubului pentru aducerea vârfului senegalez Ibrahima Balde (28 de ani). Detalii despre supertransfer aici

"Nu prea am câștigat pe nicăieri primul meci acasă pe unde am fost. Mă bucur, mai ales că vine în fața campioanei de anul trecut. Echipa de acum a Viitorului e mai bună decât cea de anul trecut. 

Atitudinea jucătorilor a fost foarte bună. Am studiat mult echipa lui Gică. Știam că joacă având pase scurte, între linii. Mă așteptam ca Urko să înscrie cu capul, dar a făcut-o cu piciorul. Iar ocazia cu capul a ratat-o. L-am văzut motivat la antrenamente și de aceea l-am băgat.

Azi sunt mulțumit de tot! Nu țin minte o ocazie a Viitorului. Vă rog să-mi spuneți. Parcă un șut din lovitură liberă. Deci am făcut un joc foarte bun. Eu pe Viitorul n-am văzut-o pe viu până acum, iar azi m-a impresionat. Sigur se va bate din nou la campionat", a zis Dan Petrescu la TV Digi Sport. 

Despre achiziții, "Bursucul" a spus:

"Le mulțumesc celor din conducere pentru că mi l-au adus pe Balde. O lună nu o să-l bag, pentru că nu va fi gata fizic. Dar când va fi gata, sigur va face diferența. 

E posibil să mai vină unul sau doi jucători. Unul dintre ei a mai fost în România, probabil îl știți, iar celălalt nu cred. Nu spun mai multe detalii". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.