Liga Campionilor

EXCLUSIV Cehii ne avertizează înaintea "dublei" cu Viktoria Plzen din Champions League: "E un vrăjitor! Atenție mare la acest personaj-cheie al echipei"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  duminică, 23 iulie 2017

Jurnalistul ceh Jan Vacek consideră că antrenorul e cea mai importantă armă a cehilor în "dubla" din turul 3 preliminar Champions League.

Acesta a vorbit cu Gazeta Sporturilor despre meciul pe care FCSB îl va juca cu Viktoria Plzen din turul 3 preliminar al Champions League se va juca marți, 25 iulie, de la ora 20:30 pe Arena Națională. Returul e în Cehia, pe 2 august, de la ora 21:15.

- Salut, Jan! Cum se prezintă Viktoria după schimbările din această vară?
- Cred că cea mai importantă mutare este aducerea pe banca tehnică a lui Pavel Vrba. Acesta a plecat în 2014 de la cârma lui Plzen și a preluat naționala Cehiei. Apoi a ajuns la Anji Mahacikala. A revenit în această vară la Viktoria. În plus, s-au întors Daniel Kolar, Ales Cerma, dar și Diego Zivulici.
- Care e cel mai valoros jucător?
- Chiar dacă a avut o mulțime de probleme la genunchi, cred că Vaclav Pilar rămâne cel mai periculos fotbalist din lotul lui Plzen. E foarte rapid, tehnic, poate juca pe ambele flancuri ale terenului. E om important și la națională.
- Care sunt punctele tari ale echipei?
- Arma forte este chiar antrenorul Pavel Vrba. Uneori arată ca un vrăjitor care face minuni. Cu el pe bancă, Plzen a scos rezultate incredibile în cupele europene! A câștigat 3-0 la Napoli, 1-0 cu Atletico Madrid și 2-1 cu FC Copenhaga! Deci, atenție mare la acest personaj-cheie al echipei! Vrba are întotdeauna un plan de joc excelent, știe să ia măsuri inspirate pe loc și interpretează excelent ce se întâmplă pe gazon.

"Presiune la București? Nu o să fie niciun fel de problemă pentru jucătorii Viktoriei! Au experiență, unii au jucat cu Manchester City, cu Barcelona, cu AC Milan sau cu Bayern Munchen. Sunt convins că o să fie pregătiți să joace în orice condiții la București"
Jan Vacek, jurnalist ceh

2,35 este cotacaselor de pariuri pentru o victorie a FCSB în meciul de marți seară, de pe Arena Națională, în timp ce cehii sunt cotați cu a doua șansă, primind de la bookmakeri cota 3,30 pentru un succes la București

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.