Stranieri

VIDEO ”Stanciu e prea îndrăgostit de minge” » Presa belgiană face analiza jocului său după câștigarea Supercupei

Foto: rsca.be

Articol de Aurelian Botezatu  —  Sunday, 23 July 2017

Anderlecht a câștigat Supercupa Belgiei, 2-1 cu Zulte-Waregem. Cotidianul Voetbalkrant nu l-a văzut pe Nicolae Stanciu printre premianții zilei. Iar cititorii i-au dat nota 4,5.

VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

În al doilea său sezon la Anderlecht, Stanciu și-a propus să joace mai mult și să înscrie mai des. Dar evoluția lui în Supercupa cu Zulte-Waregem (2-1) n-a fost cea mai bună reclamă în perspectiva campionatului care va demara week-end-ul viitor. Titularizat în locul lui Dendoncker, victima unui virus, milocașul de 24 ani a avut o singură ocazie, în prima repriză, iar reporterilor de la Voetbalkrant le-a lăsat impresia că "e prea îndrăgostit de minge".

"Puneți-i pe Hanni și pe Stanciu împreună și veți afla imediat că un singur balon nu le ajunge. Cel mai bun exemplu a fost când Kums a obținut o lovitură liberă, iar românul s-a grăbit să ia mingea și să execute el. Bineînțeles, a tras prost", a comentat Voetbalkrant, care notează că sâmbătă seară, "lui Anderlecht i-a lipsit jucătorul care să se pună în slujba echipei. Și acela e Dendoncker".

Nota lui Stanciu în cotidianul amintit: 4,5. Pusă de cititori, cărora li se oferă posibilitatea de a da calificative jucătorilor pe site-ul publicației. Chipciu, 90 de minute în teren, a primit 6.

Stanciu a fost urmărit din tribună de Boloni (Antwerp), adversarul din prima etapă al lui Anderlecht

63 de minutea fost utilizat Stanciu în Supercupa cu Zulte-Waregem

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.