Liga 1

Lovitură după lovitură » După Culio, CFR se pregătește să repatrieze încă un jucător important

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 iulie 2017

CFR Cluj continuă să dea tun după tun pe piața transferurilor. După ce s-au înțeles cu starul Ibrahima Balde, oficialii clujeni intenționează să repatrieze un atacant extrem de important din istoria clubului. 

Este vorba de senegalezul Modou Sougou, care, conform TV Sport ro, e curtat pentru o revenire la Cluj.

Ajuns la 32 de ani, el este legitimat la formația din Championship Sheffield Wednesday, în 2017 fiind împrumutat în Portugalia, la Moreirense. 

Modou Sougou a evoluat la CFR între 2011 și 2013, perioadă în care a reușit 11 goluri în 44 de meciuri.

După plecarea de la CFR Cluj, Sougou a evoluat în Franța, la Olympique Marseille și Evian, în Anglia, la Sheffield Wednesday și în portugalia, la Moreirense.

În această vară, CFR l-a repatriat pe argentinianul Emmanuel Culio, un alt jucător străin reprezentativ din istoria "feroviarilor".

3.000.000 €a fost suma pe care i-a plătit-o Olympique Marseille lui CFR Cluj în 2013 pentru transferul lui Sougou

1 trofeua cucerit Sougou la CFR Cluj: campionatul, în sezonul 2011-2012. Senegalezul a reușit în acea ediție 10 goluri în 33 de meciuri

CFR CLUJ

Veniri: M. Coman (Clinceni), Al. Vlad (Dnepro), Hoban (Hapoel Beer Sheva), Vera (Mirandes), Hamed (Pandurii), Balici (FK Sarajevo), Vinicius (Apollon Limassol), Pelayo (Elche), Bokila (Akhisar Belediyespor), Luchin (Levski Sofia), Culio, T. Moutinho (Mallorca), Cr. Manea (împrumut Apollon Limassol), Duka (RNK Split), Nistor (Dinamo), Ibrahima Balde (Reims)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.