Campionate

Zinedine Zidane, nemulţumit de plecarea lui Morata: "Suferim în atac"

Foto: Reuters

Articol de Tibi Demeter  —  duminică, 23 iulie 2017

Alvaro Morata a fost vândut de Real Madrid la Chelsea pentru 80 de milioane de euro, un nou record de transfer pentru un fotbalist spanilol şi pentru echipa londoneză.

Vârful spaniol a fost unul dintre cei mai importanţi jucători pentru Real Madrid în ultimul sezon din LaLiga, iar Zidane şi-a exprimat nemulţumirea cu privire la plecarea atacantului.

Morata a evoluat de multe în postura de titular în meciurile din campionat, fiind înlocuitorul preferat al tripletei BBC în ultimul sezon, cei trei lipsind pe rând din cauza accidentărilor.

Internaţionalul spaniol a marcat 20 de goluri în toate competiţiile, fiind unul dintre jucătorii decisivi în cursa spre titlul din LaLiga. Zidane a confirmat că plecarea lui Morata este o pierdere înaintea amicalului cu Manchester United : "Am văzut cu toţii ce a făcut Morata în ultimul sezon, el a jucat foarte bine şi a dat totul pentru echipă. Deocamdată Alvaro a plecat, iar noi avem variante puţine în atac", a spus tehnicianul francez.

Pentru a putea să îl înlocuiască pe Morata, Florentino Perez vrea să îl aducă pe Kylian Mbappe de la AS Monaco, însă "Zizou" nu pare să îşi facă prea mari speranţe.

"El este un jucător foarte bune şi este dorit de multe echipe. Vom vedea ce se întâmplă cu el, mai este timp până pe 31 august", a comentat antrenorul Realului situaţia conaţionalului său.

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.