Liga 3

FCSB nici nu poate visa! Numărul abonamentelor vândute de Steaua: "S-au dat înainte să fie tipărite!" + S-a schimbat stadionul pe care va juca

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 iulie 2017

Secția de fotbal a celor de la CSA Steaua și-a reluat în acest an activitatea, iar în sezonul viitor va juca în Liga a 4-a sau a 5-a.

Horia Enache, unul dintre liderii galeriei steliste, apropiat al proiectului Armatei, a anunțat la Radio Sport 1 că cele 1000 de abonamente puse în vânzare de CSA Steaua au fost vândute deja.

"Cele 1000 de abonamente s-au epuizat înainte de a fi tipărite. Au fost cumpărate și de fani din afara țării care nici nu vor fi prezenți la meciuri. Ei vor doar să ajute clubul în acest mod", a declarat Horia Enache.

Spre deosebire de CSA, FCSB nu a mai vândut abonamente de 6 ani de zile. În acest sezon, este singura echipă dintre favoritele la titlu care nu oferă fanilor această opțiune.

Enache spune că CSA Steaua nu-și va juca meciurile nici pe terenul 2 nici pe terenul 5 din Ghencea, ci pe terenul de rugby din același complex: "Au fost mulți suporteri astăzi, 2000. Chiar dacă CSA ne tratează cu mult respect și a anunțat că face tribune la terenul 5 din Ghencea, în această seară vom propune să jucăm în Liga a 4-a pe terenul de rugby, unde sunt peste 4000 de locuri. Va fi afluență mare de spectatori".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.