Liga 1

VIDEO EXCLUSIV A jucat la FCSB, iar în această vară a fost refuzat de CSA Steaua: "Mă simt dezamăgit de reacția lor"

+3 Foto
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de Alin Grigore  —  luni, 24 iulie 2017

CSA Steaua a disputat primul meci amical de la revenire în compania celor de la Comprest București, scor 3-0, pe terenul 2 din Ghencea. Marea surpriză a venit din poarta oaspeților, unde a fost titular Ștefan Ciuculescu, fostul portar de la FCSB.

Luna viitoare face 24 de ani, însă Ciuculescu are aproape un an de când s-a lăsat de fotbal la nivel profesionist. În această vară vorbise cu Lăcătuș pentru a merge în probe la CSA Steaua, dar antrenorul cu portarii Ion Gabriel nu l-a acceptat, ceea ce l-a făcut pe Ștefan să se ambiționeze și mai tare.

Portarul a prins de două ori banca la FCSB în Liga 1, în sezonul 2011-2012, și acum a avut șansa de a reveni în cel de-al patrulea eșalon pentru a demonstra că încă mai poate.

- Ștefan, ai revenit în Ghencea! Cum a fost atmosfera?
- Am revenit, însă nu cum mi-am dorit ca și gazdă, ci ca oaspete. Atmosfera a fost exact cum mă așteptam să fie.

- Ai apărat poarta lui Comprest, deși tu ai fost fost în tratative cu CSA Steaua în această vară.
- Au fost niște mici discuții, nimic mai mult. Mă simt puțin dezamăgit de reacția lor, dar n-am ce să fac. Le urez mult succes pe mai departe și să-și îndeplinească tot ce și-au propus în următorii 5-6 ani.

- Vei rămâne la Comprest în Liga a 4-a?
- Nu știu ce să spun acum. Mai am discuții și cu alte echipe din Liga a 4-a care vor să promoveze. Voi vedea ce voi face.

- Ai jucat aproape 30 de minute, acum te duci în galerie la băieți?
- Da, mă duc să cânt alături de ei pentru că voi cânta pentru echipa pe care eu o iubesc și echipa pe care eu am iubit-o de când am aflat ce este fotbalul și ce înseamnă Steaua.

- Asta este Steaua?
- Asta este Steaua!

Citește AICI povestea lui Ciuculescu și motivul pentru care a ales să se lase de fotbal la nivel profesionist la numai 23 de ani!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.