Liga Campionilor

Îl scoate din echipă pe omul de 3 puncte » Dică a stabilit primul "11" pentru meciul cu Viktoria Plzen

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 iulie 2017

Atacantul Dennis Man, cel care a adus victoria steliștilor în prima etapă, 2-1 cu FC Voluntari, a jucat slab cu ACS Poli Timișoara, 1-0, și are șanse mici să păstreze un loc ca titular cu Viktoria Plzen, în preliminariile Champions League.

Pentru FCSB, Champions League e o ocazie să scape problema jucătorului sub 21 de ani, pentru că roș-albaștrii nu au găsit în vara asta niciun tânăr suficient de bun încât să merite un loc de titular. Ca să respecte regula, Dică l-a folosit în primele două etape pe Denis Man.

Atacantul adus de la UTA a jucat mijlocaș dreapta și nu a produs o prestație care să-i confirme locul în echipă. Cu Voluntari a ratat incredibil ocazii uriașe, apoi "s-a scos" spre final, când s-a aflat în fața porții la o minge recentrată de Teixeira și a deviat-o în plasă. La Timișoara n-a mai avut noroc să înscrie, a rămas doar cu jocul slab, sub nivelul echipei.

În Europa, pe Man nu-l mai protejează regula U21 și poate fi înlocuit cu Filipe Teixeira, un fotbalist mult mai experimentat, care prezintă mai multe garanții.

"Pe Teixeira l-am adus în special pentru meciurile din cupele europene, nici nu are rost să-l obosim folosindu-l etapă de etapă în campionat" Gigi Becali, excplicând scopul achiziționării portughezului care va împlini curând 37 de ani.

Cum va arăta FCSB: Fl. Niță - Enache, Bălașa, Larie, Momcilovici - Pintilii, J. Morais - Teixeira, Budescu, Fl. Tănase - Alibec

  • FCSB - Viktoria Plzen se va juca marți, 25 iulie, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.