Stranieri

Schimbare de ultimă oră în cazul transferului lui Tătărușanu » Ce decizie a luat portarul român

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Daniel Scorpie  —  luni, 24 iulie 2017

Presa din Florența susține că portarul Ciprian Tătărușanu, 31 de ani, este pregătit să rămână la Fiorentina și să concureze cu Sportiello pentru a-și recâștiga postul de titular luat de noul antrenor Pioli.

Transferul iminent în Ligue 1 întârzie să se concretizeze, însă în fiecare zi Tătărușanu e anunțat ca plecat la Nantes. Dinspre partea franceză nu apar deloc confirmări, chiar dacă Ranieri are nevoie de portar, după ce fostul căpitan și goalkeeper titular în prima parte a sezonului trecut, Rémy Riou, s-a dus în Turcia, la Alanya. Ciprian este împins de directorul sportiv Pantaleo Corvino să se transfere, numai că el ar continua cu gruparea Viola.

Vrea să-și respecte contractul!

"Afacerea cu Nantes nu este perfectată, așa cum părea la început, deși cele două cluburi negociază. Spre deosebire de mulți dintre colegii săi, Tătărușanu nu și-a exprimat intenția de a pleca, având încă un an de contract.

De fapt, românul ar fi gata, la nevoie, să se bată pentru a-și recâștiga postul de titular cu Sportiello, fără prea multe probleme, și să-l convingă pe Pioli să reconsidere situația. Soluția cea mai probabilă rămâne azi despărțirea, dar cea mai interesată e Fiorentina, nu jucătorul", a dezvăluit agenția Fiorentinanews.com. 

72 de meciuri din 78 posibile l-au avut pe Tătărușanu în poarta Fiorentinei în ultimele două ediții de Serie A

2partide întregi a bifat Sportiello între buturile Violei. Rezerva lui Tătă din sezonul trecut e cu 5 ani mai tânăr

7 titulari ai Fiorentinei au fost ori vor fi transferați în această vară. Ultimii pe listă, Bernardeschi (Juventus) și Vecino (Inter)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.