Liga 2

VIDEO + FOTO Primul amical pentru FC U Craiova de la revenire » Victorie categorică + sute de fani au făcut o atmosferă ca pe vremuri

+8 Foto
FOTO: facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 iulie 2017

FC U Craiova 1948, echipa pe care Adrian Mititelu vrea s-o înscrie în Liga a 4-a după dezafilierea din 2011, a avut ieri primul amical, la Slatina, la o săptămână de la primul antrenament suținut în Bănie, la care au fost prezenți aproximativ 1.000 de suporteri.

Craiovenii conduși de antrenorul Ovidiu Turcu și de directorul tehnic Nicolo Napoli s-au impus categoric în fața celor de la LPS Slatina, scor 6-1. Golurile Științei au fost marcate de Adrian Mititelu jr., Stoichițoiu, Bălan și Raicea, ultimii doi reușind câte două goluri, potrivit Fanatik.

La amical au asistat și câteva sute de fani, care au cântat pe întreaga durată a partidei și au creat o atmosferă ca pe vremuri în peluza alb-albastră. 

700
de fani, prin comparație, a avut CSU Craiova la meciul cu Chiajna de la Severin, 1-1, din etapa a 2-a din Liga 1

 

"Ne-am afiliat la AJF Dolj și vom juca pentru început în Liga a IV-a. Este un grup de 24 de fotbaliști tineri, care va avea obiectiv promovarea. Ne dorim să ajungem cât mai repede în Liga 1", spunea Marcel Iancu, conducător FC U Craiova, pe 17 iulie, potrivit Sport Total FM.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.