Media

Anunț de ultimă oră făcut de un post TV în ceea ce privește transmiterea meciurilor echipelor noastre în Europa: "Am achiziționat drepturile!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 iulie 2017

Mâine debutează un nou sezon european pentru echipele românești. FCSB e prima care joacă în turul trei preliminar al Champions League, contra vicecampioanei Cehiei, Viktoria Plzen.

Dacă meciul de mâine seară de la ora 20:30, de la București, a fost achiziționat de ProTV, returul de pe 2 august se vede la TVR 1.

Debutul lui Hagi în Champions League este transmis miercuri tot de TVR, Viitorul - APOEL începând la ora 21:00.

Mai mult, postul public de televiziune a cumpărat drepturile și pentru manșa retur din Europa League Athletic Bilbao - Dinamo și confruntarea Oleksandria – Astra Giurgiu.

Turul Dinamo - Athletic este tot pe TVR, joi 27 iulie de la 20:30. Turul Astra - Oleksandria nu este momentan achiziționat de vreo televiziune.

CSU Craiova - AC Milan nu este nici el confirmat la TV în acest moment.

Toate partidele vor fi liveTEXT pe GSP.ro!

"Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat, în şedinţa de astăzi, achiziţionarea, cu titlu exclusiv pe piaţa media din România, a partidelor Viktoria Plzen – FCSB şi Viitorul - APOEL Nicosia din turul 3 preliminar al Champions League, respectiv dubla manşă Dinamo – Athletico Bilbao şi returul Astrei Giurgiu cu ucrainienii de la Oleksandria, din turul 3 preliminar al Europa League"
Comunicat primit de GSP de la Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al Televiziunii Române

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.