Liga Campionilor

Antrenorul lui Plzen se teme de duelul cu FCSB! Care e jucătorul care i-a creat coșmaruri + Anunță 3 absențe importante

Guliver / Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 iulie 2017

Antrenorul celor de la Plzen, Pavel Vrba, a anunțat că are 3 absențe importante pentru meciul de mâine cu FCSB, care este programat la ora 20:30, în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

A dezvăluit și care sunt jucătorii de care se teme și și-a adus aminte de dubla cu Astra de anul trecut, când Denis Alibec a făcut un meci mare (n.r. 1-1 în tur și victorie Astra, 2-1 în deplasare, în grupele Europa League). 

"Sunt 3 jucători accidentați, Kozacik, Pilar, Hubnik. Lipsesc sigur, mâine nu vor evolua. Din păcate, sunt și situații de genul ăsta, să sperăm că ne putem descurca fără ei", a zis antrenorul Pavel Vrba la conferința de presă. 

Pavel Vrba despre Denis Alibec: "Este un real pericol pentru Plzen. Anul trecut a fost cel mai periculos jucător al Astrei. Am văzut că este schimbat cu Gnohere, care e cel puțin la fel de bun. Oricum, dacă Alibec va intra, vom avea probleme. Este un jucător foarte bun.

Nu voi spune care dintre Alibec, Gnohere și Budescu sunt mai periculoși. Steaua de la mijloc în sus este foarte bună. Când pornesc spre poartă sunt greu de oprit. Fotbaliștii Stelei sunt foarte periculoși, îi cunosc foarte bine". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.