Europa League

GALERIE FOTO Înapoi în anii '90! De la luxul din Milano, la televizoare cu tub » Unde vor fi cazate vedetele de sute de milioane de euro ale lui AC Milan

+20 Foto
FOTO: Booking.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 iulie 2017

Delegația lui Milan va fi nevoită să se cazeze într-un hotel lipsit de strălucire în ziua partidei tur de la malul Dunării.

Italienii le-au "furat" oltenilor cazarea de la stabilimentul "Golden House" de 4 stele din Craiova, dar a venit rândul să caute un hotel și pentru ziua meciului la Drobeta Turnu Severin.

Hotel Club G este locul care îi va găzdui pe milanezi pentru cele 9 ore petrecute la Severin înaintea partidei. Deși hotelul este cotat la 4 stele, italienii vor fi cel puțin surprinși de condițiile pe care le vor avea acolo.

Camerele par încă de pe vremea comunistă, cu lenjerii de pat în carouri și televizoare cu tub! Pentru a se destinde, jucătorii lui Milan au ocazia de a juca biliard într-un decor ce pare a fi un beci, extrem de întunecat.

 

"Club G" e renumit în Severin pentru evenimentele care se organizează acolo, precum nunți sau botezuri. Cel puțin în privința distanței față de Stadionul Municipal "diavolii" lui Montella nu trebuie să își facă griji, hotelul aflându-se la doar 6 minute depărtare de mers cu mașina!

7,4 e nota
acordată de clienți hotelului Club G pe site-ul specializat booking.com

283 de leipe noapte costă o cameră dublă la "Club G" din Severin. Un single e 212 lei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.