Liga 1

Gigi Becali se implică în problemele de la Dinamo » Atac furibund: "Voi vă dați seama, comuniștii? Să vină DNA-ul!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 25 July 2017

Gigi Becali a comentat problemele de la Dinamo, unde Ionuț Negoiță a anunțat că se va retrage de la echipă dacă nu se va ajunge la un consens în privința stadionului. 

Patronul FCSB e scandalizat de faptul că Nicolae Badea încearcă să preia din nou clubul de la actualul finanțator al "câinilor": 

”Mă doare sufletul că în țara mea se întâmplă asta. Păi, cum adică, ia omul echipa, o scoate din groapă, bagă milioane de euro, și apoi îi spuneți că nu are nimic. Păi, ce face Badea cu istoria și cu palmaresul? Că a dus Dinamo în ruină! A lăsat clubul cu datorii de 20 de milioane de euro.

Să-i spuneți lui Nicolae Badea că istoria este cea care face continuarea. Locul în Liga 1 a preluat istorie, tradiție, toate. Palmares înseamnă istorie. La comuniști, la Badea acolo, așa e, că păcălesc ei, comuniștii, cum vor. Să ia ei toate privilegiile.

I-au dat echipa lui Ionuț Negoiță, el a cheltuit bani, milioane, și acum vine Badea si spune ca n-a dat nimic. E adevărat, marca poate fi scoasă la licitație. Dacă nu i-a dat-o, poate să o vândă cui vor ei. Dar nu istoria si palmaresul.

Să facă DNA-ul anchetă la stadion. În 2003, printr-o hotărâre de Guvern, mie mi-a luat Adrian Năstase stadionul. Iar lui Nicolae Badea i-a dat stadionul lui Dinamo. Voi vă dați seama, comuniștii? Ia să vină DNA-ul să facă un control, să vadă cum s-a dat stadionul.

Eu am făcut un schimb de terenuri și m-au dus la pușcărie. Iar ei, comuniștii, primesc cadouri de la statul român", a spus Becali la TV Sport.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.